TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cît așteaptă moldovenii la intrare în țară la punctele de frontieră

Cît așteaptă moldovenii la intrare în țară la punctele de frontieră

În perioada estivală, în unele puncte de trecere a frontierei de stat se înregistrează un flux majorat al unităților de transport, fapt ce condiționează o circulație mai anevoioasă și o creștere a mediei timpului de așteptare.

În punctul de trecere Mirnoe, de la ora 06:00 a început să crească timpul de așteptare la traversarea frontierei pe sensul de ieșire din țară, ajungînd la 30 de minute. Estimativ, aceste valori ridicate de trafic se vor menține pînă la ora 09:00. Trafic îngreunat a fost înregistrat în această dimineață în punctul de trecere comun Criva, după barieră fiind format un rînd de 40 de mijloace de transport, la ora actuală circulația este degajată, iar timpul de așteptare nu depășește 20 de minute.


În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 71 629 traversări, dintre care un număr mai mare de treceri – 37 014 a fost înregistrat pe sensul de intrare în Republica Moldova. La fel, din totalul de traversări persoane un număr mai mare a fost consemnat al trecerilor cetățenilor moldoveni – 38 526 traversări. Valorile traficului de mijloace de transport a prezentat un număr de 14 928 traversări, cu un număr mai mare înregistrat al mijloacelor de transport înmatriculat în străinătate – 7 820 traversări autovehicule.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load