COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Circulația cu feribotul spre stînga Nistrului blocată din cauza debitului de apă

Circulația cu feribotul spre stînga Nistrului blocată din cauza debitului de apă

În noaptea de vineri spre sîmbătă a fost deversată o cantitate importantă de apă din rezervorul hidrocentralei de la Dubăsari, astfel feribotul care face legătura între localitățile Molovata - Molovata Nouă și Cocieri nu poate fi exploatat.

Viceprim-ministrul pentru Reintegrare, Cristina Lesnic în comun cu Biroul politici de reintegrare s-au autosesizat imediat la interpelările administrației publice locale și a interpelat partea transnistreană, solicitînd să fie asigurată circulația pe podul Dubăsari, pentru prestarea livrărilor de produse alimentare și de primă necesitate către localitățile Molovata Nouă, Cocieri și Corjova, relatează MOLDPRES.

„Am avut discuții cu reprezentanții autorităților publice locale pentru a mă documenta asupra situației curente și am sesizat Misiunea OSCE în Republica Moldova în legătură cu acest caz. Libertatea circulației este una dintre principalele înțelegeri în cadrul Pachetului „Berlin+” și insistăm asupra realizării acesteia”, a declarat Cristina Lesnic.


Biroul politici de reintegrare rămîne în contact cu toți actorii interesați pentru a soluționa cît de curînd posibil această situație.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load