Circa 550 de apeluri au fost înregistrate la Centrul de Apel al Biroului Migrație și Azil

Circa 550 de apeluri au fost înregistrate la Centrul de Apel al Biroului Migrație și Azil

Centrul de Apel al Biroului Migrație și Azil a înregistrat în prima lună de activitate în jur de 550 de apeluri.

Astfel, pe parcursul lunii decembrie 2017, la numărul de telefon 022 82 00 07 au fost adresate mai multe întrebări ce țin de setul de documente necesare pentru a primi drept de ședere în Republica Moldova; termenii de examinare a actelor și taxele oficiale pentru serviciile acordate de BMA; etapa la care se află examinarea actelor depuse etc.

Prin accesarea serviciului de informare oferit de Centrul de Apel, beneficiarii pot primi informații veridice și operative privind condiţiile de acordare/prelungire a dreptului de şedere provizorie; condiţiile de acordare a dreptului de şedere provizorie pentru reîntregirea familiei; de eliberare a invitațiilor pentru cetățenii străini; despre procedura de recunoaștere a statutului de apatrid. Lista datelor care sînt oferite de către operatorii Centrului cuprinde și actele care trebuie prezentate pentru obţinerea vizei de lungă şedere în scop de reîntregire a familiei sau pentru emigrarea autorizată etc.

Centrul de Apel are program de luni pînă vineri, între orele 08.00 și 17.00 (pauza de masă 12-13), prețul unui apel este ordinar. La fel, beneficiarii pot expedia și mesaje pe adresa electronică: info@bma.gov.md.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load