Cine s-a învrednicit de cruce cu pietre scumpe din partea Mitropolitului Vladimir (FOTO)

Cine s-a învrednicit de cruce cu pietre scumpe din partea Mitropolitului Vladimir (FOTO)

La Reședința mitropolitană a avut loc ședința extinsă a Consiliului eparhial, transmite Noi.md.


La eveniment au participat Episcopii vicari: Preasfințitual Ioan de Soroca și Preasfințitul Siluan de Orhei, Secretarul mitropolitan, Prot. mitr. Vadim Cheibaș, Președintele Judecății bisericești, Prot. mitr. Ioan Plămădeală, stareții și starețele de mănăstiri, protopopii și șefii de Sectoare sinodale.


Înaltpreasfințitul Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al întregii Moldove a făcut o trecere în revistă a activităților pastoral-misionare din prima parte a anului 2019, exprimîndu-și arhiereasca recunoștință tuturor celor prezenți pentru implicarea activă în slujirea Bisericii.


În cadrul adunării au fost abordate diverse subiecte cu caracter administrativ bisericesc și au fost stabilite obiectivele prioritare pentru anul în curs.


În încheierea ședinței de lucru, Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir a oferit tuturor celor prezenți cîte o cruce cu pietre scumpe, cu prilejul celor 30 de ani de slujire arhierească a Întîistătătorului Bisericii Ortodoxe din Moldova, cîte o icoană a Sfinților care s-au proslăvit în pămîntul binecuvîntat al Moldovei și cîte un exemplar al volumului aniverasr: SLUJIND BISERICA ȘI NEAMUL, Cuvinte ale Mitropolitului Vladimir.Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load