TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cine este primul candidat la funcția de procuror general interimar

Cine este primul candidat la funcția de procuror general interimar

Avocatul activistulului PPDA, Gheorghe Petic, și care anterior l-a prezentat în instanță pe Renato Usatîi, liderul „Partidului Nostru”, Anatolie Istrati, anunță că a depus la Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) cererea pentru accederea la funcția de procuror general interimar.

„În ultimile două zile mă cam ia tristețea pentru șansă de a asista la o schimbare în societatea moldovenească. O oră în urmă, am decis să depun cerere pe numele CSP pentru accederea la funcția de procuror general interimar, pentru că nu sînt indiferent ce se petrece în societate și în această instituție, careia i-am dedicat 13 ani de tinerețe, obținînd succese frumoase. Știu ce vor spune unii, dar vreau să le vorbesc colegilor în față cum putem scoate țara din impact și cum poate să fie recăpătată autoritatea Procuraturii de altă dată”, a menționat Istrati într-o postare pe Facebook.


CSP urmează să se convoace în dimineața zilei de vineri, 26 iulie, pentru a examina subiectul cu privire la desemnarea unui procuror general interimar.

Igor Dodon a declarat că în cazul în care „nu va avea încredere” în candidatura propusă de Consiliul Superior al Procurorilor pentru funcția de procuror general interimar, aceasta va fi respinsă.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load