Cine este moldoveanca care a strălucit pe podium la Milan Fashion Week (FOTO,VIDEO)

Cine este moldoveanca care a strălucit pe podium la Milan Fashion Week (FOTO,VIDEO)

Valeria Bragarenco este o tînără din Moldova, stabilită momentan în Budapesta.


În perioada 19 - 25 februarie, aceasta a participat la faimosul show de modă din Italia „Milan Fashion Week”(a treia prezentare din seria celor patru evenimente de modă importante din lume care au loc anual la New York, Londra, Paris și Milan).


Valeria a povestit despre experiența sa din cadrul acestei săptămîni și despre cele mai frumoase momente pe care le-a trăit acolo, transmite diez.md


„Milan Fashion Week este un eveniment remarcabil în industria modei contemporane, mi-am dorit să ajung aici în sezonul rece al anului pentru a participa în calitate de model. Cu ajutorul Agenției-Mamă care se află în Budapesta am fost propusă drept model mai multor agenții din Milano. Astfel am ajuns să semnez un contract cu agentia The One Management din Italia”, povestește Valeria.


Tînăra a defilat pentru trei brand-uri italiene: Giada Curti, Sangalli Haute Couture și Maison Manuele Canu, iar această experiență a fost una de neuitat pentru ea, întrucît a așteptat nespus de mult acest eveniment, iar rezultatul obținut desigur că a mulțumit-o.


Deși întreaga săptămînă a fost un adevărat calvar din cauza lipsei de timp, treziri de dimineață și „fuguța” la lucru, nenumărate fitting-uri unul după altul, am simțit-o drept o săptămînă frumoasă și plină de acțiuni. Cred că voi păstra în memorie două show-uri din acest sezon: Giada Curti, deoarece prezentarea a avut loc într-o clădire cu două etaje, amenajată drept un magazin viu de altfel. În timpul show-ului urma sa ridicăm scările care duc spre o terasă în aer liber. Cealaltă prezentare la fel de deosebită a fost organizată de brandul Sangalli Haute Couture în incinta Palazzo Cusani, un palat incredibil de frumos construit în sec. XVII”, ne mai spune Valeria.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load