COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cine e vinovat de groapa în care a căzut copila din Străşeni

Cine e vinovat de groapa în care a căzut copila din Străşeni

Groapa în care a căzut fetiţa de 9 ani se află la doar cîţiva zeci de metri distanţă de Gara Auto, chiar şi aşa strigătele disperate ale copilei nu au fost auzite de nimeni.

Oameni din preajmă spun că nici măcar nu ştiau de această groapă, iar astăzi ea a fost acoperită cu un bolovan.

Şeful sectorului de Poliţie din Străşeni a fost cel care a depistat locul unde a căzut fetiţa. Acesta a observat în secvenţele video de pe camera de supraveghere instalată în apropierea Gării cum copila se întorcea de la magazin, iar la un moment dat a dispărut.

"Eu am ieşit şi fix în locul unde a cotit fetiţa am observat că este un loc liber părăsit. Am aprins lanterna de la telefon şi am observat în faţa mea la distanţa de un metru o lăsătură de pămînt astupată cu un sac de culoare neagră. Am dat cu lumina în groapa ceea şi am observat fetiţa", a spus şeful sectorului de Poliţie Nr 1, Străşeni, Grigore Pavlenco.


Ofițerul spune că atunci cînd fetiţa a fost găsită aceasta răspundea doar prin da sau nu şi era foarte speriată.

"Ionela ne-a comunicat că totul e normal şi cu ajutorul colegilor am scos-o. Pe urmă am dus-o la mama ei, care era în biroul directorului de la Auto gară".

Oamenii din localitate au rămas şocaţi de cele întîmplate.

Primarul localităţii spune că acest teren este unul privat, iar groapa în care a căzut fetiţa trebuia acoperită de proprietarul terenului. Acesta a fost avertizat de nenumărate ori de primărie să îngrădească terenul.

Contactat telefonic, proprietarul terenului a spus că îşi recunoaşte vina. Acesta mai declară că groapa dată a fost acoperită de mai multe ori, însă capacele dispar la scurt timp după ce sînt instalate.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load