COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cine e şoferul care circulă prin capitală cu numere personalizate ilegal

Cine e şoferul care circulă prin capitală cu numere personalizate ilegal

În acest weekend au ajuns virale pe o reţea de socializare nişte fotografii ale unui automobil de model MINI Cooper, a cărui proprietar îl exploatase cu numerele de înmatriculare ilegal personalizate.

Maşina purta şi poate mai poartă actualmente numere de înmatriculare diferite decît cele originale, iar acestea au fost la rîndul lor transformate pentru a fi lăsate la vedere doar două caractere din şase.

Potrivit informaţiilor de pe rețelele de socializare, proprietarul maşinii de culoare galbenă ar fi un fost angajat al Inspectoratului Naţional de Patrulare.


Într-un articol publicat de autoblog.md se menționează că șoferul este originar din raionul Bălţi, satul Ciuciulea, şi la momentul de faţă a ajuns să aibă probleme cu legea.

„Totul s-a început cu cîțiva ani în urmă, după ce şi-a depus cererea de demisie din MAI (într-una dintre postările de pe profilul său nou are scrisă toată povestea şi motivul pentru care a făcut-o). Tot de atunci i-au apărut probleme de ordin personal şi a început a-și face de cap prin toată țara (dînd astfel de înţeles că e supărat pe foştii săi şefi): merge cu viteză, fără numere de înmatriculare, fără documente, majoritatea polițiștilor îl știu că are probleme și nu-i fac nimic”, a declarat cititorul AutoBlog.MD.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load