COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cine a semnat dispoziția pentru instalarea corturilor în fața instituțiilor de stat

Cine a semnat dispoziția pentru instalarea corturilor în fața instituțiilor de stat

Despre instalarea corturilor în fața mai multor instituții de stat din Chișinău Primăria Capitalei a fost informată sîmbătă, 8 iunie.

Viceprimarul Nistor Grozavu spune că a primit un telefon de la cineva dintre organizatori, dar nu-și amintește exact de la cine și nici ce oră era.

Documentul a fost semnat de secretarul general al PDM, Constantin Botnari, iar perioada pentru care a fost solicitată autorizarea manifestațiilor este 8 - 30 iunie, scrie Agora.

Responsabilii împuterniciți de Partidul Democrat să asigure caracterul pașnic al manifestațiilor sînt Eugeniu Nichiforciuc și Iurie Cazacu.


„Eu am fost contactat telefonic și ieri am văzut pe poșta electronică depusă o declarație pentru aceste corturi. Vedem acum cum este de procedat. Cînd s-a discutat cu mine telefonic ei avea în vedere MAI, PG, CC, Guvernul și încă 2-3 instituții. Nu am reținut cine m-a sunat. I-am explicat că în zilele de sîmbătă și duminică nu putem examina acea autorizare. Este prima dată de cînd lucrez la Primărie cînd mă ocup de un astfel de subiect. În cazul în care nu perturbează circulația, este legală și o informare legală”, a declarat Nistor Grozavu.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load