COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cînd vor fi anulate restricțiile de intrare în Rusia pentru cetățenii Moldovei

Cînd vor fi anulate restricțiile de intrare în Rusia pentru cetățenii Moldovei

Ministerul rus de Externe studiază situația sanitaro-epidemiologică din străinătate pentru a actualiza lista țărilor cu care este posibilă reluarea comunicării aeriene.

După cum anunță ria.ru, despre acest lucru a declarat în cadrul unui briefing directorul adjunct al Departamentului de informații și de presă al Departamentului, Alexei Zaițev.

Potrivit lui, continuă "munca minuțioasă".


"Inclusiv este analizată disponibilitatea partenerilor noștri de a accepta zboruri străine și cerințe speciale introduse în acest sens", - a adăugat Zaițev.

El a explicat că ministerul monitorizează regulile de intrare a cetățenilor ruși în alte state, în condiții de pandemie și trimite informații în Rossaviația și "Rospotrebnadzor" pentru a face propuneri cu privire la deschiderea curselor aeriene regulate.

Zaițev a subliniat printre cerințe: "incidența în 14 zile nu mai mult de 40 de persoane la o sută de mii de populație, indicatorul mediu zilnic a ratei de îmbolnăviri - un procent, rata de răspîndire - nu mai mult de o unitate".

Rusia, pe fondul pandemiei de coronavirus, a oprit din 27 martie cursele aviatice regulate și charter cu alte țări.

Vicepremierul Tatiana Golikova a anunțat pe 24 iulie că Rusia va relua de la 1 august zborurile către Marea Britanie, Turcia și Tanzania.

La rîndul său, Premierul Mihail Mișustin, prin dispoziția sa, a anulat restricțiile de intrare în Rusia pentru cetățenii acestor țări.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load