Cînd va ninge şi cîte grade vor indica termometrele în următoarele zile

Cînd va ninge şi cîte grade vor indica termometrele în următoarele zile

Mîine, în toată țara cerul va fi variabil. La noapte, minimele vor fi cuprinse între minus opt şi minus trei grade Celsius.


Ziua, la Briceni și la Soroca se va înregistra minus un grad, în timp ce la Bălți va fi cu un grad mai mult. La Orhei şi în Capitală maximele vor fi de un grad, iar la Tiraspol mercurul din termometre va indica minus un grad. La Leova se vor înregistra maxime de trei grade. În sud, la Comrat şi Cahul în timpul zilei vor fi patru grade Celsius. 

La noapte, în Chişinău vor fi minus trei grade. Pe parcursul zilei de mîine, mercurul din termometre va urca pînă la un grad, iar cerul va fi variabil.


În următoarele zile maximele vor ajunge pînă la un grad. Spre sfîrşitul săptămînii se aşteaptă ninsori, iar mercurul din termometre va indica pînă la minus şase grade Celsius. 

Mîine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi noros. La Madrid şi Roma se vor înregistra 11 grade Celsius. La Paris şi Londra vor fi cinci grade Celsius, iar la Berlin cu două mai puţin. În capitala Austriei va fi doar un grad. La Praga mercurul din termometre va arăta zero grade, iar la Budapesta vor fi trei grade Celsius. La Belgrad se vor î şase grade Celsius, iar la Bucureşti se vor înregistra patru. La Kiev sînt prognozate minus trei grade, iar în capitala Rusiei vor fi pînă la minus 10 grade Celsius.


La Ankara se vor fi 12 grade şi va ploua. Cel mai cald va fi la Atena unde se vor înregistra pînă la 16 garde. 


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load