COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cînd se va desfășura concursul de admitere în învățămîntul liceal

Cînd se va desfășura concursul de admitere în învățămîntul liceal

Prima etapă a concursului de admitere în învățămîntul liceal se va desfășura în perioada 22 iunie – 10 iulie, iar cea de-a doua se va realiza în perioada 10-18 august.

Potrivit ministerului Educației, Culturii și Cercetării, prima etapă va cuprinde depunerea actelor pentru înscrierea la concurs; concursul dosarelor; anunțarea rezultatelor concursului de admitere; prezentarea de către instituțiile de învățămînt a raportului privind rezultatele sesiunii de admitere în adresa organelor locale de specialitate în domeniul învățămîntului (OLSDI).

În cadrul celei de-a doua etape va avea loc depunerea actelor pentru înscrierea la concurs; concursul dosarelor; proba de aptitudini; anunțarea rezultatelor concursului de admitere și prezentarea raportului final privind rezultatele sesiunii de admitere în liceu în adresa OLSDI.


Astăzi, secretarul de stat în domeniul educației, Natalia Grîu, a vorbit despre elaborarea de către MECC a reglementărilor speciale organizaționale privind reluarea activității instituțiilor de educație timpurie și învățămînt general.

Un alt subiect discutat în cadrul ședinței organizate de MECC a fost formarea comenzilor de manuale pentru anul de studii 2020-2021. În context, participanții la discuții au stabilit ca pînă la data de 18 iunie 2020 să expedieze în adresa Ministerului Educației, Culturii și Cercetării comanda de manuale necesară pentru fiecare instituție de învățămînt.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load