TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cînd se va decide soarta Programului „Cetățenie prin investiții”

Cînd se va decide soarta Programului „Cetățenie prin investiții”

Guvernul Republicii Moldova are la dispoziție maximum două săptămîni pentru a decide viitorul programului de dobîndire a cetățeniei Republicii Moldova prin investiții.

Prim-ministrul Moldovei Ion Chicu a declarat acest lucru într-un interviu acordat Newsmaker, relatează Noi.md.

Solicitat să răspundă la întrebarea care va fi soarta Programului de dobîndire a cetățeniei prin investiții și ce crede despre acest tip de program, premierul a menționat că, înainte de acest interviu, el a adunat șefii de instituții pentru a discuta care este situația vizavi de acest program.


„Ca întotdeauna, există argumente pro și contra. Ne-am rezervat o săptămînă pentru a studia totul. Nu pot spune acum ce scenariu vom urma. Dacă îl continuăm, există riscuri asociate spălării banilor, pot apărea întrebări pentru țară și pot apărea alte probleme. Pe de altă parte, în majoritatea țărilor europene există un astfel de program. Trebuie să cîntărim totul bine. Dacă ne hotărîm să închidem imediat Programul, vor fi probleme financiare: va trebui să plătim o penalitate și nu se știe cît de mare va fi ea. Avem maximum două săptămîni pentru a lua o decizie”, a declarat Premierul Republicii Moldova.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load