COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cînd ar putea fi reluate zborurile

Cînd ar putea fi reluate zborurile

Suspendarea curselor aeriene regulate de pasageri și charterelor aeriene regulate de pasageri se menține în Republica Moldova.

Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova a anunțat că suspendarea zborurilor se menţine pînă la 30 iunie 2020, scrie jurnal.md

„Autorizarea zborurilor neregulate, curselor charter ocazionale, este posibilă și va fi emisă de către Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova, la solicitarea operatorilor aerieni”, precizează AAC.


Informația despre toate zborurile charter ocazionale autorizate de către Autoritatea Aeronautică Civilă va fi publicată pe site-ul oficial al AAC. Pasagerilor li se recomandă ca înainte de a procura un tichet avia la o cursă neregulată să verifice pe site-ul www.caa.md, compartimentul noutăți, dacă este autorizată cursa.

„Adițional la eliberarea permisiunii, AAC va solicita de la operatorii aerieni respectarea măsurilor pentru prevenirea răspîndirii infecțiilor cu COVID-19. Condițiile ce urmează a fi respectate de către pasageri vor fi publicate pe site-ul oficial al operatorilor aerieni și se vor aduce la cunoștință pasagerilor pînă la vînzarea biletelor”, mai precizează Autoritatea.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load