Cînd am putea avea căldură în apartamente

Cînd am putea avea căldură în apartamente

Lucrările de profilaxie a sistemelor inginerești în blocurile aflate în adiministrarea întreprinderilor municipale au fost efectuate în volum complet. În blocurile din administrarea asociațiilor de locatari, aceste lucrări au fost îndeplinite în proporție de 85%.

Datele au fost prezentate de către Ghenadie Dubiţa, șeful adjunct al Direcției generale locativ-comunale și amenajare, la ședința operativă de la Primăriei, transmite IPN.

„Direcția monitorizaează activ mersul pregătirilor către perioada rece a anului. Astfel, vrem să raportăm că în prezent în municipiul Chișinău avem 1539 de blocuri de locuit aflate în gestiunea întreprinderilor municipale și 1142 de blocuri aflate în administrarea asociațiilor de proprietari, CCL-uri și clădiri departamentale. Toate aceste au surse de încălzire centralizată”, a notat Ghenadie Dubița.

Acesta a dar asigurări că, pînă va fi pornită încălzirea în blocuri, semnarea pașapoartelor tehnice va fi realizată integral.

Șeful adjunct al DGLCA s-a referit și la repraţia acoperişurilor. Potrivit lui, pînă în prezent, în blocurile din administrarea întreprinderilor municipale a fost reparată o suprafață de 23 mii de metri pătrați, iar în blocurile administrate de asociație suprafața este de peste șapte mii de metri pătrați.

 

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load