Cinci acte falsificate şi două mijloace de tranport, reţinute la vamă

Cinci acte falsificate şi două mijloace de tranport, reţinute la vamă

Un moldovean, un ucrainean şi un rus au fost reţinuţi de angajaţii Poliţiei de Frontieră după ce asupra acestora au fost descoperite acte cu semne vădite de falsificare, informează Noi.md.


În cazul cetăţeanului rus, poliţiştii au descoperit un pașaport, o carte de identitate și un permis de conducere, toate de origine bulgară și cu semne vădite de falsificate. În cadrul audierilor, bărbatul, în vîrstă de 39 de ani, a comunicat că a pornit din Belgia şi urma să ajungă în Federația Rusă, iar pentru actele false ar fi plătit 1500 de euro, doar pentru a-și ascunde identitatea și a circula liber în una dintre țările Uniunii Europene.


Alte două certificate de înmatriculare a autovehiculelor falsificate au fost reținute zilele trecute de către echipa mobilă a Direcției Regionale Nord și angajații punctului de trecere Costești-Stînca.


În acest caz, sînt vizaţi un cetățean al Ucrainei de 31 de ani și un moldovean de 30 de ani.


În primul caz, reprezentanții echipelor mobile au constatat că ucraineanul conducea un automobil înmatriculat în Suedia, care era scos de la evidență de pe teritoriul țării Scandinave. Mai mult, revizia tehnică și asigurarea nu erau valabile pentru anul 2018.


În cel de-al doilea caz, conducătorul moldovean a declarat că nu cunoștea despre falsitatea documentului, întrucît a procurat mijlocul de transport, prin intermediul internetului, de la o persoană străină.


Ambele mijloace de transport au fost reținute pe teritoriul sectoarelor Poliției de Frontieră Briceni și Costești, pînă la finalizarea cercetărilor.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load