COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Chișinăul se transformă într-un cimitir de rable abandonate

Chișinăul se transformă într-un cimitir de rable abandonate

Chișinăul se transformă într-o adevărată gunoiște de mașini abandonate, care-s lăsate să ruginească chiar în curțile blocurilor de locuit.

Pe cînd pentru unii procurarea unui automobil este un vis, alți șoferi își lasă mașinile abandonate în stradă sau în curțile blocurilor, ele transformîndu-se în coșuri de gunoi sau în locuri de distracție pentru copii, în unele cazuri acestea se transformă în adăpostul oamenilor străzii.

Poliția capitalei este la curent cu această problemă și încearcă să găsească proprietarii mașinilor abandonate pentru ca acestea să fie evacuate și transportate la parcările special amenajate.


Natalia Stati ofițer de presă a Poliției Capitalei: „Pînă în prezent polițiștii au depistat circa o sută de automobile care sînt abandonate.Totodată, polițiștii au intreprins și măsuri în stabilirea și identificarea proprietarilor acestor automobile, dacă nu – rudele ori persoanele apropiate lor – unde s-au dus discuții pentru ca automobilele să fie ridicate din curtea blocului și să fie amplasate la parcări special amenajate”.

În cele mai dese cazuri, mașinile abandonate rămîn pe loc, pentru că procedura de identificare este anevoioasă. Mai rar însă, acestea sînt duse la o parcare.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load