COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Chicu, către patronii mediatici: "Învățați-vă să faceți business cinstit"

Chicu, către patronii mediatici: "Învățați-vă să faceți business cinstit"

Premierul Ion Chicu a ținut să transmită un mesaj reprezentanților presei din țara noastră, în special patronilor mediatici, cu prilejul Zilei Mondiale a Libertății Presei

Chicu a remarcat că este deschis pentru presa care informează obiectiv cetățenii despre starea de lucruri în țară și a avut, totodată, un mesaj dur pentru instituțiile care în opinia sa, denaturează realitatea.

"Informația obiectivă nu prea aduce bani patronilor mediatici. Publicul a fost treptat învățat cu ”Las fierbinți” și ”Garcea” - aici se fac banii pe publicitate. N-o să mai vedeți emisiuni la ”posturile independente” despre oamenii, care muncesc, care nu se rușinează să spună că-s cetățeni ce țin la țara noastră. Artiștii noștri redutabili nu mai încap pe ecranele ”protv-urilor” - manelele le-au luat locul. Opinia medicilor despre epidemie nu mai contează - ”experții” polivalenți au ocupat platourile. Stimați patroni mediatici - învățați-vă să faceți business cinstit - spuneți adevărul oamenilor. Pe manele departe nu veți ajunge. Plus la toate, pe piața fake-urilor voi nu mai puteți concura, oricît ați investi - rețelele vă iau „pîinea și untul”.

Veți pierde mulți businessul, dacă nu vă schimbați atitudinea și nu livrați oamenilor informație. Și nici ”finanțarea geopolitică” nu va mai fi o sursă durabilă.


După 15 mai, cînd se finalizează (sper) starea de urgență, se va reveni la formatul precedent - jurnaliștii vor avea acces la evenimentele importante și conferințe de presă. Informarea corectă a societății este prioritatea noastră, iar ”presa independentă” finanțată pe manele nu are nici o șansă - moldovenii sînt cu mult mai înțelepți decît cred unii", a scris Chicu într-o postare pe o rețea de socializare.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load