COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Chemați la ”carandaș”. Ce demnitari de stat vor fi audiați în cazul ”Air Moldova”

Chemați la ”carandaș”. Ce demnitari de stat vor fi audiați în cazul ”Air Moldova”

Comisia parlamentară de anchetă pentru analiza modului de organizare și desfășurare a privatizării și concesionării proprietății publice (2013-2019) va continua, miercuri, 11 septembrie, seria de audieri publice.

După cum informează TRIBUNA, într-o postare pe o rețea de socializare, Igor Munteanu a scris că, la ora 11.00, va continua ancheta pe cazul privatizării Î.S. Air Moldova.

„Reiterez că-i voi aștepta la 11 septembrie, de la 11.00 pînă la 12.30, în calitate de invitați la audieri pe: Chiril Gaburici (ex-PM), Nicolae Eșanu (ex SecrStat, Minjust), Dzinters Pomers (Director, Civil Aviation Group), Oana Petrescu (Director, Blue Air) și Pavel Filip (ex-PM). Am inclus toate numele pentru a elimina cel puțin o temă de distorsionare din partea presei de partid”, a precizat el.


Totodată, Igor Munteanu a anunțat că, începînd cu ora 14.00, vor desfășura ancheta pe cazul PPP Î.S. Gări și Stații Auto.

„Pe 11 septembrie, de la 14.00 pînă la 16.00, în calitate de invitați la audieri, îi voi aștepta pe: V.Iurcu (Ex.SecrStat, MEI), S.Bucătaru (Ex.SecrStat, MEI), Andrei Ciornîi, MEI, V.Baldovici, ex-Director APP, M.Șendilă, Președinte, comisia de monitorizare, APP, O.Calmîc, ex-Min MEI, V.Melihov, MEI, S.Popovici, Administrator, Î.S. Gări și Stații Auto, V.Apostol, Ex-Admin, Î.S. Gări și Stații Auto, V.Tonu, Director FPC ExFactor, P.Filip (ex-PM). Ca și pe data de 3 septembrie, Comisia de anchetă consideră că audierile pot fi desfășurate în regim deschis și transparent”, a mai scris Munteanu.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load