TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cetățeni moldoveni intenționau să părăsească țara cu acte false

Cetățeni moldoveni intenționau să părăsească țara cu acte false

Doi cetățeni moldoveni aveau intenția de a părăsească Republica Moldova cu acte false au fost reținuți la vamă, transmite NOI.md.

Primul caz a fost înregistrat în punctul de trecere Sculeni, unde la linia de control s-a apropiat un automobil de model Ford Transit cu numere de înmatriculare moldovenești. În autovehiculul menționat se afla ca pasager un moldovean, în vîrstă de 43 de ani, care la solicitarea polițiștilor de frontieră de a prezenta actele la control, acesta a manifestat un comportament agitat.


Astfel, printre documentele oferite pentru autorizarea trecerii se afla și permisul de conducere pe numele persoanei, cu premise rezonabile de falsificare. Audiat, bărbatul nu a dorit să comunice detalii.

Un alt incident asemănător a fost consemnat pe sensul de ieșirea din țară prin punctul de trecere Leușeni. În timpul controlului de frontieră s-a observat indici de falsificare asupra cărții de identitate romînești, prezentată de către un conațional, în vîrstă de 29 de ani care se deplasa cu un automobil de model Mercedes Sprinter.

Ulterior, cu ajutorul tehnicii din dotare s-a confirmat lipsa elementelor de protecție, motiv ce a constituit întocmirea procesului verbal de constatare a faptei. Audiat, bărbatul a recunoscut că și-a perfectat actul contra sumei de 100 de euro, prin intermediul unui necunoscut.

În ambele cazuri, pe faptul deținerii actelor oficiale false, polițiștii de frontieră continuă cercetările pînă la elucidarea tuturor circumstanțelor și luării măsurilor legale ce se impun.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load