COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cetățean ucrainean reținut la frontiera R.Moldova

Cetățean ucrainean reținut la frontiera R.Moldova

Angajații Direcției regionale Est au reținut un tînăr ucrainean care a trecut ilegal frontiera din Ucraina în Republica Moldova.

În cadrul cercetărilor preliminare s-a aflat că acesta a fost condamnat de patru ori pe teritoriul Ucrainei pentru comiterea furturilor.

Incidentul s-a produs pe 6 iulie. Polițiștii de frontieră din Căplani au fost alertați de către localnici, precum că în sat a fost văzută o persoană necunoscută, ba mai mult că aceasta prezenta un comportament suspect.


Imediat a intervenit patrula Poliției de Frontieră, reținînd la ieșirea din localitate un bărbat care nu a putut prezenta acte de identitate. La sediul sectorului s-a stabilit că este un cetățean al Ucrainei de 36 de ani, domiciliat în regiunea Kirovograd. Din spusele cetățeanului s-a aflat că se deplasa la niște cunoscuți din Chișinău. Bărbatul și-a recunoscut vina, justificîndu-și trecerea clandestină a frontierei prin faptul că legal nu era să reușească, deoarece are probleme cu legea pe teritoriul Ucrainei.

Polițiștii de frontieră au întocmit proces-verbal în baza infracțiunii de intrare ilegală pe teritoriul R.Moldova. Ucraineanul este reținut în izolatorul de detenție provizorie al IP Căușeni, iar în după amiaza zilei de astăzi urmează, conform acordului de readmisie dintre state, să fie transmis autorităților ucrainene.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load