Certificate de înmatriculare de model nou din 1 martie

Certificate de înmatriculare de model nou din 1 martie

Agenția Servicii Publice va elibera, începînd cu 1 martie, certificate de înmatriculare a vehiculelor de model nou: VP2017, iar din 26 februarie va elibera certificate de înmatriculare provizorii de model nou.

Astfel certificatele se aduc în conformitate cu prevederile Directivei Consiliului Uniunii Europene privind documentele de înmatriculare pentru vehicule, transmite IPN.

În baza cererilor depuse pînă la data de 24 februarie inclusiv, vor fi eliberate certificate de înmatriculare de model vechi: VP2015. Certificatele de înmatriculare solicitate pînă la 24 februarie vor fi perfectate pînă în ziua de 28 a lunii curente inclusiv.

Agenția Servicii Publice atenționează cetățenii că, în contextul modificărilor operate, între 26 ‑ 28 februarie va fi sistată recepționarea comenzilor pentru serviciile de eliberare a certificatului de înmatriculare în regim de urgență, 6, 24 ore și trei zile lucrătoare. Certificatele de înmatriculare şi certificatele de înmatriculare provizorii pentru vehicule, eliberate anterior, rămîn valabile pînă la expirarea termenului de valabilitate. Prețul noilor documente rămîne neschimbat.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load