COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Centrul multifuncțional din mun. Comrat va activa într-un program special

Centrul multifuncțional din mun. Comrat va activa într-un program special

În perioada de 29.06.2020-10.07.2020 serviciile cadastrale în cadrul Centrului multifuncțional din mun. Comrat vor fi prestate conform programului de lucru special cu publicul în intervalul orelor 0800 – 1200.

Reamintim, că potrivit Hotărîrii Guvernului nr.332/2020 cu privire la modul de recuperare a zilelor declarate libere de către Comisia pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova, în ziua de sîmbătă 04 iulie curent în cadrul tuturor centrelor multifuncționale vor fi prestate și serviciile cadastrale (cu excepția subdiviziunilor din mun. Soroca și or. Ștefan Vodă).

Concomitent, accentuăm că serviciile publice, inclusiv și serviciile cadastrale, se acordă conform programării prealabile (cu excepția serviciilor de identificare, înmatriculare a vehiculelor și a serviciului de înregistrare a decesului), precum și cu respectarea obligatorie a normelor de protecție și prevenire a infecţiei COVID–19. Menționăm, că prin intermediul paginii oficiale a ASP www.asp.gov.md este disponibilă comanda on-line a extraselor din registrele de stat, inclusiv și din Registrul bunurilor imobile.


Detalii și suport informațional se oferă prin intermediul Call-centrului Agenției Servicii Publice la numărul de telefon 14909 și web pagina oficială a instituției www.asp.gov.md.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load