COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Centru Moldovagaz din Ceadîr-Lunga rămîne închis. Află din ce cauză

Centru Moldovagaz din Ceadîr-Lunga rămîne închis. Află din ce cauză

Centrele relații cu consumatorii SA „Moldovagaz” începînd de astăzi, și-a reluat activitatea în regim în normal. Excepție în acest sens face centrul situat în Ceadîr-Lunga din Găgăuzia, din cauza unui focar înregistrat în regiune.

Acesta va rămîne închis pînă la o dispoziție specială, se arată într-un comunicat al întreprinderii, scrie unimedia.info.

Într-un comunicat emis de întreprindere se menționează cătoți angajații sînt asigurați cu mijloace de protecție personală, inclusiv măști și mănuși de unică folosință. Totoată, la intrare și în încăperea edificiilor sînt instalate recipiente cu soluții de dezinfectare a mîinilor pentru consumatori.


Responsabilii din cadrul centrelor îndeamnă vizitatorii să respecte cu strictețe normele de distanță sanitară de cel puțin 2 metri și să execute incontestabil solicitările administratorilor în privința ordinii de acces în edificiu. Ne cerem scuze pentru incomoditățile posibile, însă ținem să respectăm regulile epidemiologice actuale pentru a preveni răspîndirea coronavirusului.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load