COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cele mai multe persoane infectate cu virusul COVID-19 sînt din Chișinău

Cele mai multe persoane infectate cu virusul COVID-19 sînt din Chișinău

Cele mai multe persoane infectate cu noul tip de coronavirus sînt din Chișinău (19 persoane) și raionul Hîncești (14 persoane). Datele sînt reflectate pe platforma online care prezintă situația de ultimă oră privind cazurile de COVID-19 în țară.

Din totalul de 49 de cazuri confirmate, patru sînt la Soroca, trei la Ialoveni, cîte două cazuri la Cantemir și Ștefan Vodă și cîte un caz la Basarabeasca, Cahul și Florești, tramsmite Noi.md cu referire la IPN.

Cele mai multe persoane confirmate cu COVID-19, unsprezece la număr, au între 50 și 59 de ani. Alte zece fac parte din categoria de vîrstă 60-69 de ani. Nouă bolnavi au între 30-39 de ani, opt – între 20-29 de ani, iar șase se înscriu în categoria de vîrstă 40-49 de ani. Trei bolnavi au între 10-19 ani și un copil infectat are opt ani. O singură persoană infectată are vîrsta între 70-80 de ani.


Din totalul celor infectați, 27 sînt femei, dintre care una este însărcinată.

28 sînt cazuri importate și 21 cazuri cu transmitere locală a infecției.

La momentul actual, din totalul de 49 de persoane confirmate cu COVID-19, o persoană s-a vindecat, iar una a decedat. Alte 108 de cazuri sînt suspecte.

Platforma cu privire la situația COVID-19 în Republica Moldova poate fi vizualizată pe site-ul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale accesînd banerul COVID-19 în Republica Moldova: situaţia la zi.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load