Cel mai tranzitat punct de trecere din ultimele 24 de ore

Cel mai tranzitat punct de trecere din ultimele 24 de ore

Potrivit Poliţiei de Frontieră, pe parcursul ultimelor 24 de ore, şapte persoane au încălcat regimul punctelor de trecere, iar altele două aflate în conflict cu legea au fost reținute, notează Noi.md.


Totodată, a fost înregistrată o tentativă de trecere a frontierei cu document falsificat. Un cetățean moldovean a primit refuz de intrare în Federația Rusă, iar altul a fost deportat din Uniunea Europeană.


În punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 42 236 de traversări, dintre care un număr mai mare de treceri - 21 664 - pe sensul de ieșire din Republica Moldova, iar traficul mijloacelor de transport a prezentat o valoare de 11 517 traversări.


Cele mai tranzitate puncte de trecere au fost:
PTF Leușeni – 6 871 de traversări de persoane,
PTF Sculeni – 6 008,
PTF Otaci – 5 522,
PTF Aeroportul Internațional Chișinău – 4 843,
PTF Giurgiulești-Galați – 3 083,
PTF Criva – 2 457,
PTF Cahul – 2 361.


Totodată, în scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier, Poliția de Frontieră recomandă tranzitarea tuturor punctelor de trecere existente la graniţă, pentru a nu le suprasolicita doar pe unele dintre ele și pentru a evita formarea cozilor, iar înainte de a porni la drum - consultarea aplicației „Trafic online” de pe pagina oficială a Poliției de Frontieră, care prezintă media timpilor de aşteptare în punctele de trecere pentru toate categoriile de vehicule. 


Conducătorilor auto li se mai cere ca în punctele de trecere să manifeste înțelegere, răbdare și disciplină, ținînd cont de regulile de aflare la frontiera de stat și de traversare a acesteia.


 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load