Cebotarescu: A mai rămas să punem o poartă cu „steclopachet” ca să încheiem modernizarea

Cebotarescu: A mai rămas să punem o poartă cu „steclopachet” ca să încheiem modernizarea

În parcul Catedralei a apărut o nouă tonetă de cafea. Aceasta este situată în perimetrul dintre florărie și Catedrala Mitropolitană.


Omul de afaceri Dumitru Cebotărescu a comentat noua apariție a gheretei spunînd că „așa arată intrarea într-un parc European, într-o „Capitală Europeană””.


,,A mai rămas să punem o poartă cu Steclopachet ca să încheiem modernizarea. Deja nu mă mai miră nici indiferența autorităților, nici lipsa de respect a întreprinzătorilor. Am impresia că fiecare face ce vrea și cum îi place”, a declarat Dumitru Cebotarescu.


Potrivit datelor oferite de omul de afceri, la moment, prin aceste gherete, orașul Chișinău primește din arenda terenului municipal maxim cîte 300 de lei.


,,Ar fi corect de scos acest loc la licitație, cu anumite criterii și standarde pe care trebuie să le respecte. Cine plătește mai mult și respectă standardele, acela și va lucra pe acest loc. Cum credeți la ce sumă ar ajunge arenda acestui spațiu? Eu cred că la 10.000 de lei pe lună”, a mai adăugat Cebotarescu.


 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load