Ceața densă, a dat peste cap traficul aerian

Ceața densă, a dat peste cap traficul aerian

Ceaţa densă înregistrată aseară a perturbat traficul aerian de pe Aeroportul Internaţional Chişinău.

Au fost înregistrate întîrzieri şi anulări ale curselor. Un avion de pe cursa Paris-Chișinău a fost nevoit să facă 13 cercuri deasupra Moldovei, ca să aterizeze, transmite IPN.

Avionul din Istanbul/Ataturk, care trebuia să aterizeze la ora 20.30, a fost anulat. La fel şi zborul care trebuia să fie efectuat din Chişinău la ora 21.25 către Istanbul/Ataturk. Deși urma să ajungă la Chișinău aseară la ora 20.50, aeronava de pe cursa Kiev/Boryspil INTL se reține și acum, iar aterizarea este estimată către ora 07.40.

Avionul de pe cursa Moscova/Sheremetyevo care trebuia să aterizeze la 00.40, v-a ajunge la Chişinău către ora 10.00. Aeronava care trebuia să sosească la ora 00.40 de la Moscova, de pe Aeroportul Domodedovo, a sosit la ora 02.11. Cursa Larnaca a fost redirecționată spre aterizare către Aeroportul Otopeni din București. Deși era estimat să ajungă la Chișinău, la ora 00.40, acest lucru se va întîmpla la ora 10.05.

Avionul de la București, deși era estimat să aterizeze la 22.45, ulterior programat către 23.35, a fost anulat. Tot de la București avionul care trebuia să ajungă la Chișinău la ora 22.20, este estimat să ajungă la ora 08.35. Cursa care urma să fie efectuată către București la ora 05.45 a fost anulată.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load