Ce vreme vom avea în următoarele zile?

Ce vreme vom avea în următoarele zile?

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) anunță că în următoarele șapte zile vom avea temperaturi de primăvară.

Încălzirea timpului se datorează unei mase de aer cald care vine dinspre Oceanul Atlantic și va traversa Republica Moldova.

Solicitat de IPN, Alexandru Putină, sinopticianul de serviciu al SHS, a spus că luni, 4 martie, se așteaptă, pe timp de zi, +13 grade Celsius la nord, +14 ­ la centru și +15 ­ la sud. La noapte temperaturile vor varia între 0 grade Celsius, la nord, și +5 grade Celsius, la sud. Marți ziua vor fi temperaturi ce vor varia între +14 și +16 grade Celsius, de la nord la sud. Miercuri va fi la fel de cald.

Meteorologul susține că de joi se încălzește și mai mult. Ziua vor fi +15 grade Celsius la nord, +16 ­ la centrul și +17 ­ la sud. Cel mai cald va fi vineri, 8 martie, cînd pe timp de zi temperaturile vor fi de +16 grade Celsius la nord, de +17 ­ la centru și de +18 ­ la sud.

De sîmbătă scad temperaturile, acestea vor varia între +11 și +13 grade Celsius, de la nord la sud. Duminică ziua vom avea între +9 și +11 grade Celsius. În niciuna din zile nu se așteaptă precipitații. Vîntul va bate cu 15/20 metri pe secundă.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load