COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ce vreme ne așteaptă în ultima săptămînă de primăvară

Ce vreme ne așteaptă în ultima săptămînă de primăvară

Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță pentru ultima săptămînă din luna mai maxime de pînă la +24 de grade și minime de pînă la +5 grade, noaptea, scrie stiri.md.

De asemenea, pe parcursul săptămînii, meteorologii promit ploi în fiecare zi, îndeosebi în partea centrală a țării, transmite Știri.md. Unele ploi vor fi de scurtă durată, iar altele cu descărcări electrice preponderent în zonele din centrul şi sudul ţării.

Luni, 25 mai și Marți, 26 mai temperaturile practic nu se vor deosebi, valorile termice vor arăta +5...+10 grade, la noapte, și +17...+22 de grade Celsius, ziua. Precipitațiile vor avea loc pe întreg teritoriul țării. Miercuri, 27 mai și Joi, 28 mai temperaturile vor fi mai ridicate.


Valorile termice vor oscila de la +6... +12 grade, la noapte, pînă la +18... +23 de grade, ziua. Precipitațiile vor lipsi în nordul țării.

Vineri, 29 mai, Sîmbătă, 30 mai și Duminică, 31 mai pe întreg teritoriul ţării, valorile termice vor arăta +6...+13 grade, la noapte, și +18...+24 de grade, ziua, izolat cu precipitații.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load