COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ce trebuie să facem pentru a opri răspîndirea și infectarea cu Covid-19 (INFOGRAFIC)

Ce trebuie să facem pentru a opri răspîndirea și infectarea cu Covid-19 (INFOGRAFIC)

În contextul măsurilor drastice, autoritățile vin să informeze publicul larg despre pericolul pe care îl aduce virusul Covid-19 și modalitațile de prevenire a infecției.

Specialiștii recomandă evitarea locurilor aglomerate și respectarea distaței de 1 metru de alte persoane. Aceștia spun că răspîdirea virusului ar putea fi stopată dacă cetățenii ar sta acasă.

O altă măsură ar fi dezinfecția suprafețelor și spațiilor în care vă aflați și spălatul pe mîine.

Amintim că toate punctele comerciale cu amănuntul își vor sista activitatea începînd cu 16 martie. Excepție fac doar magazinele alimentare, farmaciile și stațiile PECO.


Anunțul a fost făcut de Ion Chicu în cadrul unui briefing de presă, după ședința Comisiei naționale extraordinare pentru sănătate publică.

Restaurantele, cantinele, barurile, etc. vor trebui să-și sisteze activitatea. Acestea, însă, vor putea livra către consumatori produsele sale.

Laboratorul Agenției Naționale de Sănătate Publică a confirmat 15 martie 11 cazuri noi de infecție cu noul coronavirus, printre care și un copil. În total, în Republica Moldova sînt 23 de persoane infectate cu Covid-19.

De asemenea, Viorica Dumbăveanu a anunțat și despre primul caz de infecție cu Covid-19 la un copil.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load