TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ce spune ministrul de Externe despre concediul pe care şi l-a luat

Ce spune ministrul de Externe despre concediul pe care şi l-a luat

Nicu Popescu, ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, spune că și-a luat cîteva zile libere de la serviciu pentru a-și finaliza mai multe formalități legate de mutarea sa de la Paris la Chișinău, dar și pentru a merge într-o vacanță „planificată cu mult timp în urmă”.


„În politica externă august este tradițional o lună mai calmă, majoritatea interlocutorilor noștri din exterior fiind în vacanță și pentru aceasta mi-am luat cîteva zile libere de la serviciu pentru a-mi finaliza mai multe formalități legate de mutarea mea de la Paris la Chișinău de care nu m-am putut ocupa pană acum (și, credeți-mă, formalitățile sînt tare multe!) și de a merge cu copiii într-o vacanță planificată cu mult timp în urmă și pe care picii mei o meritau și o așteptau cu nerăbdare”, scrie ministrul pe pagina sa de Facebook.


Nicu Popescu a mai menționat că o bună parte din activitatea sa și gestionarea activității MAEIE o face inclusiv neaflîndu-se fizic la Chișinău.


„Atunci cînd sînt în deplasări gestionez dosarele de politică externă prin telefon sau computer. Același lucru îl fac și acum. Continui să mă ocup zilnic de subiectele prioritare ale politicii noastre externe. Or, eficiența în orice tip de activitate - diplomație, jurnalism, afaceri sau politică - de multă vreme nu se mai măsoară în orele petrecute stînd doar la birou”, comentează ministrul.


Amintim că Nicu Popescu nu este singurul ministru care și-a luat deja concediu. Olesea Stamate, ministra Justiției la fel a plecat în vacanță. Cea din urmă nu a reacționat la critici.Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load