Ce spun autoritățile despre taxatorul care a atacat un pasager

Ce spun autoritățile despre taxatorul care a atacat un pasager

Un taxator a atacat un pasager într-un troleibuz din Chișinău. Fiind nemulțumit, muncitorul l-a lovit cu picioarele, l-a numit cu cuvinte urîte pe pasager.


Imaginile au devenit virale pe Internet.


Ulterior, Î.M. Regia Transport Electric Chișinău (RTEC) a anunțat că s-a autosesizat pe marginea cazului cu implicarea unui taxator care ar fi agresat un pasager din troleibuz.


Astfel, conducerea întreprinderii a convocat Comisia de disciplină pentru examinarea incidentului produs și în dependență de concluziile specialiștilor, va lua măsuri necesare față de angajatul respectiv și superiorul acestuia, în conformitate cu prevederile Codului Muncii.


Totodată, și Primăria municipiului Chișinău condamnă asemenea incidente și declară că toți angajații structurilor/întreprinderilor municipale trebuie să aibă un comportament decent și civilizat în raport cu cetățenii. 


RTEC spune că organizează cu regularitate activități de instruire pentru personal (taxatori/șoferi) vizavi de conduita în raport cu pasagerii. Totodată, întreprinderea intenționează să angajeze un psiholog pentru consiliere. Acesta va lucra în special cu taxatorii/șoferii pentru a-i ajuta să depășească/prevină situațiile de conflict în raport cu pasagerii.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load