COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ce să faceți dacă ați pierdut fișa de migrație în Rusia

Ce să faceți dacă ați pierdut fișa de migrație în Rusia

Ce să faceți dacă ați pierdut fișa de migrație, ați distrus-o întîmplător sau nu ați primit-o la hotar?

Puteți restabili cu ușurință fișa de migrație fără a părăsi teritoriul Federației Ruse:

În conformitate cu Decretul Guvernului Federației Ruse nr. 41 din 16.08.2004, în cazul în care fișa de migrație este pierdută sau parțial deteriorată, persoana trebuie să se adreseze la cel mai apropiat departament al Serviciului Federal de migrație (SFM) pentru a-l restabili. Ea va primi un duplicat al permisului de ședere temporară în Rusia.


Ce trebuie de făcut?

În momentul adresării la SFM, trebuie să depuneți o cerere. Nu există un formular șablon al cererii, textul este scris independent. În ea se indică motivul adresării și din ce cauză este solicitat duplicatul fișei de migrare. Indicați motivul. Fie nu ați primit-o la graniță, fie ați pierdut-o. (O fotografie cu exemplu de completare este prezentată mai jos).

Pe lîngă declarația privind pierderea documentului, este prezentat și un act de identitate: originalul și copia (pașaportul, unde personalul Ministerului Afacerilor Interne să vadă clar ștampila de trecere a frontierei de către dvs.). Acest lucru va permite angajatului SFM să verifice în baza de date informațiile cu privire la data de intrare pe teritoriul Federației Ruse.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load