Ce riști dacă ești prins că ai cumpărat permisul de conducere în Moldova

Ce riști dacă ești prins că ai cumpărat permisul de conducere în Moldova

Cei care doresc să obțină permisul de conducere prin intermediul unor căi ilegale, cu siguranță riscă să răspundă și în fața legii.


Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunță obținerea, la Judecătoria Chișinău, a condamnării unui conducător auto, care prin intermediul persoanelor cu funcție de răspunde din CRIS Registru, a obținut ilegal permis de conducere pentru o categorie pe care nu o deținea.


Conducătorul auto a dat dovadă de putere în comiterea faptei ilegale: a căutat persoanele care i-au facilitat obținerea ilegală a categoriei pentru care nu a învățat și nu a susținut examene, dar și a plătit pentru aceasta.


Așa cum inculpatul și-a recunoscut vina în întregime și a cerut judecarea cauzei fără alte probe decît cele deja prezentate de procurorul PCCOCS, Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani l-a condamnat la pedeapsa sub formă de amendă, în mărime de 27.500 lei.


În ceea ce privește participarea la această ilegalitate a altor persoane, la această etapă, procurorii investighează acțiunile de abuz în serviciu, într-o cauză separată, care urmează a fi expediată în judecată.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load