O tînără s-a filmat cum merge cu mașina pe contrasens și la roșu prin Chișinău (VIDEO)

O tînără s-a filmat cum merge cu mașina pe contrasens și la roșu prin Chișinău (VIDEO)

Inspectoratul Național de Patrulare s-a autosesizat în baza unei postări apărute pe o rețea de socializare, unde se vede clar că tînăra încalcă grav Regulamentul Circulației Rutiere.


Șoferița și-a pus viața sa în pericol, dar și a altor participanți la trafic, și anume nu a respectat indicatoarele de semnalizare rutieră, direcţia permisă de deplasare a marcajului de pe partea carosabilă și dreptul privind delimitarea benzilor duble de circulaţie pe sens opus, dar și trecerea la culoarea roșie a semaforului.


Astfel, tînăra va fi identificată, citată pentru prezentare la INP și sancționată pentru ambele încălcări cu o amendă de la 1.200 pînă la 1.800 lei cu aplicarea a 6 puncte de penalizare. De asemenea, în urma examinării cazului dacă camerele de supraveghere a circulației vor arăta că a încălcat și limita de viteză, va fi sancționat conform legislației în dependență de limita vitezei depășite.


Potrivit Telegraph, tînăra din Chișinău cu numele de Instagram annie.888 a făcut un live cum conduce cu viteză excesivă pe străzile Chișinăului.


Mai mult decît atît, această tînără nu se află la prima abetere de acest fel. Pe data de 23 martie 2018, fata, la fel, s-a filmat cum conducea pe bd Ștefan Cel Mare, cel mai probabil același BMW, cu viteza de peste 200 km/h. Atunci Inspectoratul Național de Patrulare al IGP s-a autosesizat și anunța pe pagina oficială de Facebook că tînăra urma să fie identificată și sancționată conform legislației în vigoare.



Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load