COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ce riscă șoferul care a provocat tragicul accident la Orhei

Ce riscă șoferul care a provocat tragicul accident la Orhei

Trei femei au murit, iar un adolescent este în stare gravă, după ce toți au fost accidentați de un automobil, condus de un șofer beat. Tragedia s-a produs noaptea trecută în satul Piatra din raionul Orhei.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Orhei, a declarat că șoferul în vîrstă de 30 de ani se deplasa pe strada centrală din sat, în direcția spre municipiul Orhei, transmite IPN.

Acesta a încercat să depășească un alt automobil care se deplasa în fața lui. Ieșind pe acostament, a accidentat patru pietoni din șase, care se deplasau pe partea opusă a carosabilului.


S-a constatat că șoferul era în stare de ebrietate alcoolică cu o concentrație în aerul expirat de 1,33 mg/l.

În urma impactului, două dintre femei, de 49 și 60 de ani, au murit la fața locului.

O tînără de 21 de ani și un băiat de 14 ani au fost transportați la spital în stare gravă. La scurt timp, fata s-a stins din viață în secția de reanimare.

Pe marginea acestui caz a fost pornită o cauză penală pentru „încălcarea regulilor de securitate a circulației sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport, care a cauzat decesul a două sau mai multor persoane, săvîrșită în stare de ebrietate”.

Șoferul, care a fost reținut, riscă de la 7 la 12 ani de închisoare, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load