Ce cadou de 8 martie poți să-i iei femeii dragi, în funcție de zodie

Ce cadou de 8 martie poți să-i iei femeii dragi, în funcție de zodie

Ziua de 8 martie reprezintă o adevărată provocare pentru bărbaţi, deoarece trebuie să-şi încînte iubitele cu daruri frumoase.


Dacă te gîndeşti că ţi-ai epuizat toate ideile cu ziua Sfîntului Valentin, noi îţi venim în ajutor, indicînd Top 12 cadouri în funcţie de zodie. Dar, dacă alegi unul din cadourile noastre, nu trebuie să te limitezi doar la el. Nu uita să procuri şi un buchet mare de flori în funcţie de preferinţele iubitei tale.


Berbec
Se spune că Femeia din această zodie este ''Doamna'' zodiacului, deaceea poţi opta pentru o pălărie elegantă de calitate sau un articol vestimentar de culoare roşie pentru a scoate în evidenţă personalitatea ei puternică. Dacă doreşti să investeşti mai mult poţi lua în consideraţie faptul că piatra preţioasă care o reprezintă este diamantul.


Taur
Femeia taur este iubitoare a frumosului, deaceea cadoul perfect ar fi o cină în oraş la un restaurant luxos. Aici în meniu trebuie să fie înscris numaidecît vinul roşu pentru a accentua caracterul ei puternic.


Gemeni
Gemenii sînt caracterizaţi, în general, de o natură complexă, cărora le place să cunoască lucruri şi locuri noi, deaceea cadoul perfect ar fi o călătorie de 2-3 zile într-un loc pe care nu l-au vizitat de pînă acum. Aceasta va trezi emoţii profunde femeilor Gemeni.


Rac
Semnul zodiacal al racului este de obicei asociat cu casa şi familia, deaceea cadoul care o va încînta cu siguranţă va fi un obiect de decor al casei sau un obiect pe care îl utilitzează zilnic, de genul toaster sau o oală multifuncţională.


Leu
Femeile din zodia leu sînt foarte pretenţioase deaceea tebuie să alegi cu mare atenţie ce le vei cadona. Ca să a nu dai greş, trebuie să optezi pentru haine scumpe, parfumuri de firma sau bijuterii de aur, care reprezintă şi metalul caracteristic acestei zodii. Dacă nu vă permiteţi puteţi opta pentru ceva simbolic, de exemplu un ursuleţ de pluş şi neapărat un buchet de flori.


Fecioară
Femeile din această zodie atrag o deosebită atenţie felului cum arată şi la cît de sănătoase sînt, deaceea cadoul perfect ar un abonament la o sală de Fitness, Spa sau la un Salon de frumuseţe. Totodată persoanele născute în această zodie sînt foarte punctuale, deaceea ar fi încîntate să primească un carnet, unde să îşi noteze gîndurile şi acţiunile sale.


Balanţă
Balanţele sînt persoane pasionate de artă, sculptură, apreciind frumosul. Pentru ele ar fi o adevărată onoare să primească în dar de 8 martie un tablou, o sculptură sau chiar propriul portret. Balanţele primesc emoţii pozitive atunci cînd persoana iubită apreciză şi împărtăşeşte cu ele frumosul.


Scorpion
Cît ar suna de straniu dar femeile din această zodie adoră misterele şi mistica, aşa că ai putea să optezi pentru un talisman, o bijuterie rară, un cd cu filme de acest gen. Totodată acestora le place cînd caracterul lor sexual este evidenţiat de către partener, deaceea poţi opta pentru lenjerie intimă, îndeosebi culoarea roşie.


Săgetător
Femeia săgetător este o fire prietenoasă, veselă şi foarte deschisă. Trebuie să fii foarte atent cu cadoul, pentru că rişti să primeşti direct un ''NU ÎMI PLACE''. Deoarece le palce să se distreze drept cadou poate fi considerată o ieşire la un club de noapte.


Capricorn
Capricornii sînt mereu în căutare de statut, poziţie socială, autoritate, aşa că poţi opta pentru o geantă serioasă sau o pereche de pantofi. Totodată poţi alege şi o bijuterie care să conţină cristal – piatra preţioasă caracteristică acetsei zodii.


Vărsător
Femeilor vărsător le plac surprizele, deaceea nu trebuie în nici un caz să divulgi secretul spunîndu-le în ce constă cadoul. Acesta deasemenea trebuie să fie frumos şi bine împachetat, deoarece femeile vărsător atrag atenţia la orice detaliu. Iar drept cadou poţi alege o tehnlogie de ultima generaţie sau accesorii pentru acestea. De exemplu un stic, căşti, o husă pentru telefon personalizată.


Peşti
Femeile din această zodie sînt sentimentale şi sensibile, deaceea consideră des că nu le înţelege nimeni, iar un animal de companie drept cadou de 8 martie ar fi perfect pentru a le rezolva această problemă.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load