COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ce au găsit polițiștii de frontieră în geanta unui bărbat (FOTO)

Ce au găsit polițiștii de frontieră în geanta unui bărbat (FOTO)

Funcționarii vamali de la aeroport au oprit o tentativă de scoatere ilegală din țară a țigaretelor nedeclarate conform procedurii legale, informează NOI.md.

Potrivit informațiilor oferite de poliția de frontieră, pe acest caz este documentat un cetățean francez în vîrstă de 53 de ani, care a încercat să se eschiveze de la controlul vamal.

Produsele din tutun au fost depistate la sectorul ieșire, în cadrul scanării bagajelor de cală ale pasagerilor cursei Chișinău – Paris, astfel fiind stabilită prezența unor obiecte suspecte în valiza unui pasager.

Ca urmare a controlului fizic efectuat de către echipa mixtă de control formată din vameși și polițiști de frontieră, au fost ridicate 15.800 de țigarete cu timbre de acciz ale Republicii Moldova, mărcile ”Rothmans” și ”Camel”.


Potrivit informațiilor preliminare, bărbatul intenționa să comercializeze țigaretele pe piața neagră a Uniunii Europene.

Сa rezultat, țigările au fost reținute în vederea confiscării, iar cercetările pe acest caz continuă în scopul stabilirii tuturor circumstanțelor.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load