COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ce așteaptă viața de la noi?

Ce așteaptă viața de la noi?

În fiecare zi și în fiecare oră, viața pune întrebări și noi trebuie să răspundem la ele - nu prin vorbire sau gîndire, ci prin acțiune, prin comportament potrivit.

Aceste cuvinte ale psihologului Victor Frankl ni le-a reamintit celebrul regizor rus, scenarist, producător, figură publică și politică, președintele Academiei de film "Nika" Andrei Koncealovski, transmite Noi.md.

El a menționat pe pagina sa din rețeaua socială că este normal ca omul să reflecte asupra sensului vieții.


"Animalul nu reflectă – el doar privește, aude, reacționează. Omului i-a fost dată curiozitatea și îndoiala, dorința de a învăța și de a încerca lucruri noi, de a învăța să aleagă, de a privi viața din diferite puncte de vedere", a subliniat renumitul regizor și scenarist.

"Îmi amintesc de multe ori de cuvintele emeritului psiholog Victor Frankl: "Totul nu constă în ceea ce noi așteptăm de la viață, ci despre ceea ce așteaptă ea de la noi. În fiecare zi și în fiecare oră, viața pune întrebări și noi trebuie să răspundem la ele - nu prin vorbire sau gîndire, ci prin acțiune, prin comportament potrivit. Căci a trăi, în cele din urmă, înseamnă să fii responsabil pentru îndeplinirea corectă a acelor sarcini pe care viața le pune în fața fiecăruia...", a scris Andrei Koncealovski.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load