Ce a surprins un bărbat în Chișinău pe timp de ploaie

Ce a surprins un bărbat în Chișinău pe timp de ploaie

În timp ce afară plouă, pe unele străzi curg nu doar ,,rîuri” de apă.


Un bărbat care anunță că se află în cartierul Poșta Veche al Capitalei, a filmat cum se scurge uleiul de motor. Martorul mai spune că substanța se scurge din garaje.


La scurt timp, imaginile au devenit virale pe Internet. În nici o oră, filmulețul a fost distribuit de peste 140 de persoane.


Unii internauți spun că în alte țări pentru așa ceva se achită amenzi de mii de euro. Alții îl îndeamnă să cheme Poliția.


Puteți vedea video făcînd click aici.


De menționat că, făcînd referire la comentariile internauților, chiar dacă este chemată Poliția, o asemenea sesizare este redirecționată, întrucît nu este de competența acestora.


Contactat de Noi.md, ofițerul de presă al Poliției municipiului Chișinău, Natalia Stati ne-a declarat că în acest caz este necesar de sesizat Insectoratul Ecologic de Stat.


,,În Codul Contravențional uleiul de motoare nu este, dar este clasificat ca depozitarea deșeurilor.  Asfel, pentru depozitarea deșeurilor de orice proveniență, persoana fizică primește o amendă de la 600 la 1.200 de lei. Persoana juridică este amendată cu 6.000-9.000 de lei”, a declarat inspectorul pricipal din cadrul direcției Control, gestionare deșeuri și substanțe chimice al Inspectoratului Ecologic de Stat, Bruma Maxim. 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load