TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ce a ascuns un ucrainean în microbuzul cu care a intrat în vama de la Leușeni (VIDEO)

Ce a ascuns un ucrainean în microbuzul cu care a intrat în vama de la Leușeni (VIDEO)

Angajații postului vamal Leușeni au depistat peste 192 000 de țigarete cu timbre de acciz ale Belarusului, tăinuite într-un autovehicul cu numere de înmatriculare din Ungaria, la volanul căruia se afla un cetățean al Ucrainei.

Cazul a fost înregistrat în seara zilei de 6 februarie curent, la ieșire din țară. În baza analizei de risc, funcționarii vamali au redirecționat microbuzul de model Mercedes-Benz Sprinter spre scanare. Analiz înd imaginile, vameșii au identificat niște obiecte suspecte în tavanul și pereții laterali ai compartimentului marfar.


Astfel, a fost luată decizia demontării spațiilor special amenajate ale autovehiculului, din care au fost extrase 192 200 de țigarete ”GOLD NZ”, marcate cu timbre de acciz ale Republicii Belarus.

Potrivit informațiilor preliminare, bărbatul intenționa să comercializeze produsele pe piața neagră din Uniunea Europeană.

Ca urmare, țigaretele și mijlocul de transport au fost ridicate în vederea confiscării, iar cercetările continuă pentru elucidarea tuturor circumstanțelor și aplicarea sancțiunilor prevăzute de legislația în vigoare.

De la începutul săptămînii, Serviciul Vamal a contracarat nouă tentative de trafic ilicit cu țigarete și produse conexe.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load