COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cazuri noi de COVID-19 la Procuratura Generală

Cazuri noi de COVID-19 la Procuratura Generală

Noi infecții cu Covid-19 la Procuratura Generală. Sursele SafeNews.md care au solicitat păstrarea anonimatului, susțin că este vorba despre alte două persoane testate pozitiv.

Potrivit sursei noastre, persoanele infectate recent cu noul coronavirus sînt doi procurori.

Este vorba despre un bărbat și o femeie, ambii procurori în Secția unificarea practicii în domeniul urmăririi penale în cadrul Procuraturii Generale, a declarat sursa pentru SafeNews.md.


Potivit informațiilor oferite de către unul dintre procurorii care activează în cadrul PG. persoanele infectate au interacționat cu mai mulți angajați, participînd și la ședințe comune.

Situația din cadrul instituției este gravă, însă acuzatorii se prezintă oricum la serviciu. Unii acuzatori de stat sînt internați și în spital, chiar dacă Procuratura declară că aceștia sînt în stare bună, fiind tratați la domiciliu.

Contactată pentru o reacție, purtătorul de cuvînd al Procuraturii Generale, Maria Vieru nu ne-a răspuns la apelurile telefonice.

Amintim că presa a scris anterior că Procuratura Generală devine un adevărat focar al virusului Covid-19.

Portalul SafeNews.md a scris și despre infectarea a șase procurori din oficiului central al PA. În acest sens, procurorul general, Alexandr Stoianoglo, semnase și un ordin cu privire la asigurarea testării organizate la COVID-19 a tuturor angajaților acestei procuraturi specializate. Solicitați să ne spună dacă un astfel de ordin, cu privire la testarea organizată, un astfel de ordin însă nu a fost emis și pentru angajații din cadrul PG.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load