COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cazul moldovenilor din Franţa: Consulul RM va merge la centrul de plasament unde se află cele două fetiţe

Cazul moldovenilor din Franţa: Consulul RM va merge la centrul de plasament unde se află cele două fetiţe

Urmărim în continuare cazul fetițelor care au fost luate din familie după ce una dintre ele a fost bătută de tată cu o nuia.

Consulul Republicii Moldova în Franța va merge astăzi sau mîine din nou la centrul de plasament unde se aă cele două fetițe.

Reprezentantul Chișinăului la Paris urmează să verice dacă, într-adevăr, autoritățile franceze nu au grijă de copile, așa cum susține tatăl fetelor.

Acum o lună, cele două fetițe ale soților Zubcov, care au un an și jumătate și 3 ani, au fost luate din familie și plasate în grija statului, după ce tatăl a bătut-o pe una dintre ele cu o vargă.

Autoritățile franceze au fost alertate de educatoarea de la grădinița unde mergea copila, după ce a observat vînătăile de pe corpul copilului. Săptămîna trecută, soții Zubcov au expediat pe adresa redacției noastre cîteva fotograi din care ar rezulta că autoritățile franceze nu ar avea grijă de copile.


În pozele despre care părinții susțin că ar fost făcute la ultima întîlnire cu copiii, una dintre fete apare cu niște vînătăi, iar alta cu o infecție la gură

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load