COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cazare și alimentație gratuită pentru migranții moldoveni din Rusia

Cazare și alimentație gratuită pentru migranții moldoveni din Rusia

Autonomia națională-culturală federală (ANCF) a moldovenilor din Rusia este dispusă să ofere cazare și hrană gratuită cetățenilor Republicii Moldova aflați pe teritoriul Federației Ruse și care așteaptă să plece acasă în cazul în care au rămas fără un loc de trai și mijloace de existență.

Informația a fost comunicată de Ludmila Corsun, șefa ANCF al moldovenilor din Rusia, transmite Noi.md.

Ludmila Corsun a subliniat că, datorită rușilor care nu sînt indiferenți față de necazul nostru comun și au sentimente de prietenie față de Moldova, astăzi ANCF a moldovenilor din Rusia poate ajuta cetățenii nevoiași ai Republicii Moldova aflați într-o situație dificilă.

Ea a menționat că orice cetățean rus, care s-a adresat la ANCF, nu va rămîne fără atenție și sprijin și va putea obține un loc de trai și produse alimentare gratuite. Telefon de contact: +7-926-964-94-09


Ludmila Corsun a reamintit că pandemia de coronavirus, care a afectat zeci de țări și milioane de oameni, a arătat că această amenințare nu are hotare și naționalități și că numai prin eforturi comune putem opri și învinge această infecție.

În această perioadă dificilă, ea și-a îndemnat compatrioții moldoveni, cetățenii, colegii, prietenii, să se unească împotriva acestei amenințării virale, să respecte toate măsurile de siguranță personală și publică, să aibă grijă de copii, bătrîni, să-i ajute pe toți cei care au nevoie de ajutor, să aibă curaj, credință și puterea de a gîndi conștient și cu luciditate.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load