Cavaleri din Moldova, Ucraina și Belarus vor organiza o arenă de competiţie în Nikolaev

Cavaleri din Moldova, Ucraina și Belarus vor organiza o arenă de competiţie în Nikolaev

Cei mai renumiți luptători din Moldova, Ucraina și Belarus vor participa la ediţia a IV a Festivalului Internațional de luptă medievală "Cupa Olvia 2019", care va avea loc pe 1 și 2 iunie în Ucraina, în orașul Nikolaev, pe stadionul Yunost, transmite Noi.md.


Potrivit ediţiei „Nikolaevskye novosti”, la Nikolaev vor sosi cei mai buni reprezentanți ai cluburilor de cavaleri din Ucraina, membri ai echipei naționale a Ucrainei de luptă istorică medievală – una dintre cele mai puternice echipe în lume în acest gen de sport.


De asemenea, cei din Nikolaev vor avea o întîlnire cu oaspeți din țările vecine. Luptătorii titulari din Moldova și Belarus vor participa la concursurile de cavaleri în masă și individual.


Pe lîngă luptele spectaculoase, cavalerii, oaspeții festivalului vor putea vizita diverse locații interactive, unde se vor întrece la tir cu arcul și arbaleta, vor concura purtînd un echipament de cavaler „delicat”, vor vizita taberele gladiatorilor romani și ale cazacilor ucraineni.


Concursuri și lecţii interesante din zona de joacă pentru copii îi aşteaptă pe micii cavaleri și micile prințese. Iar concerte în care vor evolua formații de rock şi folk vor încheia fiecare zi de festival.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load