TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Carabinierul care luni a împușcat mortal un tînăr la Bălți, arestat preventiv

Carabinierul care luni a împușcat mortal un tînăr la Bălți, arestat preventiv

Carabinierul care luni a împușcat mortal un tânăr de 23 de ani din satul Elizaveta, municipiul Bălți, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia au luat-o astăzi de Judecătoria din localitate, iar informația a fost confirmată pentru Jurnal TV de către purtătorul de cuvânt al Procuraturii Generale.

Tragedia s-a produs pe 13 ianuarie, cu puţin timp înainte de miezul nopţii. Potrivit Inspectoratului General de Carabinieri, angajatul lor NU era în timpul orelor de muncă, iar arma personală era deținută legal. Unii localnici au spus că tânărul împușcat ar fi fost acuzat de carabinier că ar fi agresat nişte copii, în timp ce ei umblau cu uratul prin sat, printre care era şi o rudă a militarului, scrie Noi.md cu referire la jurnaltv.md.


Bărbatul ar fi scos arma și ar fi vrut să tragă un foc de avertisment în aer, dar ar fi fost împins din spate de cineva. Momentele teribile au fost surprinse de martori. În imagini apare și carabinierul, care este rugat de localnici să lase arma din mâini.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load