TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Carabinierul care a împușcat un tînăr rămîne în continuare după gratii

Carabinierul care a împușcat un tînăr rămîne în continuare după gratii

Carabinierul care a împușcat mortal un tînăr în satul Elizaveta din municipiul Bălți își va petrece și următoarele 30 de zile după gratii.

Decizia a fost luată astăzi de magistraţii Judecătoriei Bălți, cu sediul Sîngerei.


Informația a fost confirmată de procurorul-șef al Procuraturii municipiului Bălți, Alexandru Celac, transmite NOI.md cu referire la Jurnal.md.

Amintim că totul s-a întîmplat pe data de 13 ianuarie, în jurul orei 23:30, în satul Elizaveta din municipiul Bălţi. Potrivit Inspectoratului General de Carabinieri al MAI, militarul, angajat al Direcției regionale ,,Nord” a IGC, fiind implicat într-un conflict, a efectuat o împușcătură din arma personală, rănind mortal o persoană în vîrsta de 23 ani.

Unele surse din localitate afirmă că tînărul care a fost împușcat l-ar fi bătut pe una din rudele carabinierului, dar și pe alți copii din localitate, în timp ce aceștia umblau cu uratul prin sat. Bărbatul ar fi scos arma și ar fi vrut să împuște un foc de avertisment în aer, însă a fost împins pe la spate de către cineva, iar glontele l-a străpuns mortal pe băiatul de 23 de ani.

Rudele şi prietenii lui Simion Botnari, tînărul din Elizaveta, care a fost împuşcat în noaptea de 13 ianuarie de un carabiner, cer acum o anchetă transparentă şi obiectivă pe marginea cazului.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load