Candu, despre profesorii expulzați: Viața este viață, multă sănătate tuturor

Candu, despre profesorii expulzați: Viața este viață, multă sănătate tuturor

Întrebat dacă realizează faptul că cetățenii turci expulzați din Republica Moldova nu vor ieși curînd la libertate, Andrian Candu a răspuns că „viața este viață, multă sănătate tuturor”.

Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii Puterea a Patra de la N4.

„Viața e viață, multă sănătate tuturor. Cert este faptul că Guvernul trebuie să execute decizia Curții Europene pentru Drepturile Omului, cert este faptul că eu personal, la acel moment, în acele discuții, la acele audieri în Parlament am auzit o anumită informație, o parte din ea cu sigiliu secret de stat, care nu pot s-o divulg, atunci autoritățile au acționat într-un fel. Dacă au acționat corect sau nu îmi este greu să spun, pentru că nu sînt specialist, dar am înțeles că instituțiile au acționat în baza unor protocoale și legi și evaluări pe care le-au avut. CtEDO s-a referit la unele decizii legate de azil, CEDO nu s-a referit la chestiuni legate de securitate”, a declarat Andrian Candu.

Întrebat cine se face vinovat de expulzarea cetățenilor turci din Republica Moldova, Andrian Candu a spus că „acolo va trebui mult să săpăm și să aducem ordine absolută în ce s-a făcut”.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load