TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Campanie INP: Șoferii responsabili nu conduc în stare de ebrietate

Campanie INP: Șoferii responsabili nu conduc în stare de ebrietate

Inspectoratul Național de Patrulare a lansat o campanie de sensibilizare prin care încearcă să motiveze șoferii să nu consume alcool la volan, scrie Noi.md.


”Tu ești un șofer responsabil? Dacă DA- susține mesajul INP, spune "Stop alcool la volan" și provoacă-i și pe alții. Să vedem câți suntem și pe câți dintre noi îi putem responsabiliza. Nu avem două vieți și, respectiv, o a doua șansă”, scrie într-un comunicat emis presei


Potrivit oamenilor legii, doar împreună putem crește siguranța din stradă, iar copiii noștri vor familii complete și sănătoase.


”P.S. așteptăm fotografii în care spuneți STOP celui care continuă să ia vieți. Ele vor fi postate aici. Suntem siguri că avem mulți șoferi și șoferițe care respectă legea”, se arată în comunicat.


Reamintim că în ultimele zile au avut loc tot mai multe accidente rutiere grave provocate de șoferi aghezmuiți. Unul din cele mai răsunătoare este cel produs în sectorul Buiucani al Capitalei, unde o mașină condusă de o șoferiță beată s-a izbit violent într-un troleibuz. În urma accidentului trei persoane au decedat, iar alte 25 au ajuns la spital cu diferite traumatisme.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load